Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever


Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin


Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin


Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

  Keshilla te kendshme!

  Share
  avatar
  milan4ever
  Administrator
  Administrator

  Keshilla te kendshme!

  Post by milan4ever on Fri Mar 27, 2009 2:28 am

  Keshilla te kendshme!

  Enes ibn Malik transmeton se një ditë erdhi një beduin në xhami,dhe pasi që të pranishmit i përshëndeti me selam i Dërguari i All-llahut s.a.v.s. e pyeti:
  Nga vini,o njeri i mirë–Vij nga larg për të marrur disa përgjigjje në disa pyetje me rëndësi që kam, tha beduini Pasi që i Dërguari i All-llahut s.a.v.s. dha shenjë për të filluar, beduini filloi ta pyeste të Dërguarin e All-llahut s.a.v.s.
  e i Dërguari i Allahut s.a.v.s. përgjigjej.

  -Dua të jem i menqur,çfarë të bëjë !
  Ke frikë All-llahun!
  Dua të jem rob i mirë i All-llahut dhe të bëj gjithçka që All-llahu ka urdhëruar?
  Lexo dhe mëso Kur'an!
  -Dua të jem i përkushtuar dhe të kam qetësi në zemër?
  Kujtoje vdekjen!
  - Dua të jem i sigurt nga armiku?
  Mbështetju All-llahut!
  - Dua ta pasoj Rrugën e Drejtë?
  Bëju mirë të tjerëve që të fitosh Dashurinë e All-llahut!
  - Çfarë të bëj që t'i iki hidhërimit të All-llahut?
  Munde epshin tënd!
  - Si të jetoj gjatë?
  Të jesh vazhdimisht me abdest!
  - Si të ruhem nga xhehennemi?
  Ruaj sytë nga harami, ruaje gjuhën tënde nga fjalët e kota, ruaj duart tua nga punët e ndaluara, dhe ruaju nga zinaja (dhe rrugët që të qojnë në zina).
  -Si të lirohem nga mëkatet?
  Le të rrjedhin lotët e tu nga pendimi dhe betohu se nuk do ta bësh më kurr atë mëkat!
  - Dua që njerëzit të më respektojnë?
  Mos kërko asgjë nga askush!
  - Dua të jetoj me nder?
  Mos i zbulo të metat e të tjerëve!
  - Si mund të bëhem i pasur?
  Lexoje dhe mësoje suren Muzemmil (73)
  - Si ta mundi frikën nga Dita e Gjykimit?
  Kujtoje All-llahun para ushqimit dhe para gjumit!
  -Çfarë të bëj që ta ndjej prezencën e All-llahut deri sa të falem?
  Merr mirë abdest (me sinqeritet dhe duke i plotësuar kushtet e abdestit) dhe vazhdo të jesh i pastërt dhe i rregulluar vazhdimisht!"

   Current date/time is Thu Jun 21, 2018 5:48 pm