Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever


Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin


Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin


Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

  Talking Dictionary v9.0

  Share
  avatar
  Admin
  Administrator
  Administrator

  Talking Dictionary v9.0

  Post by Admin on Sun Mar 22, 2009 12:19 am

  Flasin Dictionary është një fjalim i aktivizuar 250,000 fjalë fjalor anglisht dhe enciklopedi. Ashtu si të gjithë të flasim software produkteve në këtë faqe, folur Dictionary është hartuar për t'u përdorur nga personi i parë jo. Të gjitha të kontrolleve janë lehtësisht kujtohej shkurtesat e tastierës dhe kjo është një shumë e shpejtë dhe e lehtë për të përdorur programin. Ashtu si të gjithë programet e produkteve në këtë faqe, folur Dictionary është krijuar për t'u përdorur si një qëndrim i vetëm programi.
  Çfarë është kjo do të thotë se ju nuk keni nevojë çdo lloj ekrani lexim software apo diçka tjetër për të përdorur këtë program. Your PC duhet drejtuar Windows 95 ose më të madhe dhe ju duhet të keni një kartë të shëndosha ose folësit. Flasin Dictionary ka qenë dhe është testuar digitally nënshkruan për përdorim në kompjuterat personale running Windows Vista, Windows XP, Windows Millennium Edition, Windows 2000 dhe Windows 95 / 98  mediafire.com ?muunyzyzmmy

   Current date/time is Wed May 23, 2018 1:10 am