Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever


Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin


Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin


Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

  Talking E-mail v4.06 + Serial

  Share
  Master
  Master
  SuperModerator
  SuperModerator

  Talking E-mail v4.06 + Serial

  Post by Master on Wed Mar 25, 2009 10:15 pm

  Talking E-mail v4.06 + Serial
  Flasin E-MAIL është shumë i përshtatshëm, super cool E-Mail Notifier që ju mundëson të dëgjojnë mesazhet hyrëse tuaj si ata mbërrijnë, nëpërmjet animuar karaktere. Ai përfshin një ndërtuar në konfiguracionin magjistar-se ju do të ketë dëgjim të juaj E-mail në asnjë kohë, dhe nuk kërkon të posaçme hardware tjera se një standard të shëndosha card.
  E-mail folur tonë e ka lejuar features ju të jepni informacion të saktë të cilin ju dëshironi të dëgjoni dhe se si ajo do të jetë paraqitur. Për shembull, ju mund të vendosë të cilat do të lexoni ju karakterin e-mail-it, është në pozitë desktop tuaj, e cila animacioneve tingujve ose për të luajtur dhe shumë më tepër.

  Key Features:
  * Lexon hyrëse tuaj e-mail-i mesazheve sapo të mbërrijnë.
  * Ju lejon juve te shtoni Mos Harroni folur dhe për të ndihmuar ju kujtoni ngjarjet e rëndësishme, apo diçka tjetër detyrave.
  * Features një Clock folur se do të shpallë intervale kohore të rregullta (plotësisht customizable)
  * Ju lejon të dëgjoni Web pages, dokumente ose duke përdorur ndonjë tekst të folur Clipboard funksion.
  * Një sistem i fuqishëm rregullat ju lejon te specifikoni se si të ndryshme për të trajtuar e-mail porosi.
  * Customization options tonë e cila ju lejon të kontrollit të flasin se si sillet me karakter, që ai përdor animacioneve, e tingujve dhe kjo e bën shumë më tepër.
  Code:

  http://uploading.com/files/WJOBFXLX/Talking E-mail v4.06.rar.html  Code:
  pass: softymania.com

   Current date/time is Thu Feb 21, 2019 4:54 pm