Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever


Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin


Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin


Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

  Rregullojnë trafikun të maskuar si zebra

  Share
  avatar
  milan4ever
  Administrator
  Administrator

  Rregullojnë trafikun të maskuar si zebra

  Post by milan4ever on Fri Mar 27, 2009 1:38 pm


  Për t’u ndihmuar të rinjve me probleme, autoritetet në La Paz u kanë bërë apel të vishen si zebra për tu ndihmuar këmbësorëve dhe automjeteve në trafik.

  Pasi që rrugët në kryeqytetin bolivian janë shumë të rrezikshme, qeveria ka vendosur që “me një gur të vras dy zogj”, respektivisht që rrugët t’i bëj më të sigurta duke i angazhuar në këtë punë tinejxherët “problematik”.

  Të veshur me kostume si zebra ata ndihmojnë në rregullimin e qarkullimit të këmbësorëve dhe automjeteve. Shumë pjesëmarrës të këtij projekti në të cilin prej vitit të kaluar merr pjesë edhe Fondacioni për të rinj, janë viktima të problemeve shoqërore, ish-narkomanë apo tinejxherë të cilët jetojnë në rrugë.

  Qeveria boliviane shpreson se kjo ide do të pranohet edhe nëpër qytetet tjera të vendit.

   Current date/time is Sun Sep 23, 2018 5:33 am