Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever


Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin


Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin


Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

  Me hakerizëm arrin deri tek puna

  Share
  avatar
  milan4ever
  Administrator
  Administrator

  Me hakerizëm arrin deri tek puna

  Post by milan4ever on Thu Mar 26, 2009 12:20 am


  Një haker 18-vjeçar, i cili me viruset e tij ka bërë dëm me vlerë prej 20 milionë dollarësh, ka fituar vend të punës në një kompani telekomunikimi të Zelandës së Re falë “zanatit” të tij.

  Owen Thor Walker është liruar nga burgu vitin e kaluar, ku ka qëndruar për shkak se ka krijuar dhe dërguar viruse si dhe iu ka qasur të dhënave private në kompjuterët e kompanive dhe individëve, duke shkaktuar dëm prej 20 milionë dollarësh.

  Gjeniu i informatikës, i cili e ka krijuar një virus të cilin as programet mbrojtëse nuk kanë mundur ta zbulojnë, ka fituar vend punë në kompaninë TelstraClear, që është filial i grupit australian të telekomunikacionit Telstra.

  "Ai jep këshilla për mënyrat e zvogëlimit të rrezikut dhe motivet e cyber-kriminelëve", ka thënë për “Radio New Zealand” drejtori i kompanisë Chris Mirams.

  "Ai me të vërtetë dëshiron që me të gjitha njohuritë dhe aftësitë e tij t’i ndihmojë firmat nga Zelanda e Re”, ka shtuar Mirams.

   Current date/time is Tue Jul 17, 2018 7:46 am