Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever

Microsoft shuan enciklopedinë Encarta 14t6gw1
Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin

Microsoft shuan enciklopedinë Encarta Acer_Aspire_5610_Notebook_1
Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin

Microsoft shuan enciklopedinë Encarta Ss_encarta_premium_home
Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

  Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

  Admin
  Admin
  Administrator
  Administrator

  Microsoft shuan enciklopedinë Encarta Empty Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

  Post by Admin on Mon Apr 13, 2009 2:48 pm

  Microsoft shuan enciklopedinë Encarta Ss_encarta_premium_home
  Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
  Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po ndryshon kategorinë e enciklopedive tradicionale dhe material referues

  “Njerëzit sot kërkojnë dhe konsumojnë informacion shumë më ndryshe sesa në vitet e kaluara” - shkroi Microsoft. Të gjitha versionet e internetit të Encarta do të duhej të shuheshin deri më 31 tetor 2009, përveç asaj në gjuhën japoneze që do të jetë në funksion deri në fund të vitit. Gjithashtu do të ndërpritet edhe shitja e versioneve për studentë dhe versioneve premium të Encarta si produkte të pavarura të cilat përfshijnë parapagimin në qasjen online të enciklopedisë.


  _________________
  IT Support

   Current date/time is Thu Sep 19, 2019 12:48 am