Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever


Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin


Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin


Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

  Speaking Notepad 5.1

  Share
  avatar
  Admin
  Administrator
  Administrator

  Speaking Notepad 5.1

  Post by Admin on Sun Mar 22, 2009 12:08 am

  Duke folur Notepad është i dobishëm text editor teksti me të fuqishme të fjalës aftësive. Duke folur Notepad txt do tuaj, RTF, DOC, HTML, PDF dokumente, README së, vë në dukje, e-mail dhe zgjuar dhe interesante mendimet me zë të lartë. Me ndihmën e saj ju do të përballen shpejt me punën rutinë në shtëpi ose në zyrë. Just imagjinohet, sa më e lehtë është për të dëgjuar leximin e teksteve në vend të tyre! Jepini një tjetër në sytë tuaj! Programi do të lexoni tekste me SAPI4 dhe SAPI5-i dëgjuar zërat e kualitetit të lartë, shpejtësi të ndryshme dhe pitches, lexoni Clipboard përmbajtjes, rekord në tekstet WAV, MP3 ose WMA fotografi dhe lexoni edhe çdo fjalë apo fjali jeni typing. Kjo do të thotë se ju mund të shtypni aurally kontrollit tuaj pa shikuar në mënyrë të vendosur në monitorimin tuaj.

  mediafire.com ?0mzmynmo0jy

   Current date/time is Thu Jun 21, 2018 5:47 pm