Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever


Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin


Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin


Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

  Mëngjesi është më se i nevojshëm për fëmijët

  Share
  milan4ever
  milan4ever
  Administrator
  Administrator

  Mëngjesi është më se i nevojshëm për fëmijët

  Post by milan4ever on Tue Apr 14, 2009 2:28 am


  Gjatë një ankete të zhvilluar me fëmijët australianë është vërejtur se rreth 22% e fëmijëve shmangin mëngjesin së paku tre herë në javë, derisa 20% tjerë atë e bëjnë një ose dy herë në javë.

  Shkaku më i shpeshtë i mos-ngrënies së mëngjesit te fëmijët kishte qenë mungesa e kohës ose lodhja dhe mosinteresimi.

  Disa studime e lidhin mëngjesin edhe me rezultate të mira në shkollë dhe me gjasat më të vogla që fëmija të bëhet i mbipeshë.

  Po ashtu, fëmijët që nuk e hanë mëngjesin, kanë më shumë gjasa të gjejnë kënaqësi të mëvonshme në konsumim të qumështit dhe produkteve kalorike të tij, pastaj pemëve dhe perimeve si dhe ëmbëlsirave.

  Prindërve u takon që t’i mësojnë fëmijët e tyre ta konsumojnë vazhdimisht mëngjesin, bëjnë të ditur shkencëtarët.
  DeFFo
  DeFFo
  Moderator
  Moderator

  Re: Mëngjesi është më se i nevojshëm për fëmijët

  Post by DeFFo on Tue Apr 14, 2009 12:10 pm

  Po osht e vertet ket e kemi msu edhe ne lenden e Biologjis. Nice Post

   Current date/time is Thu Feb 21, 2019 4:51 pm