Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever


Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin


Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin


Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

  Seksi i hershëm dhe i vonshëm shkaktojnë çrregullime funksionale

  Share
  milan4ever
  milan4ever
  Administrator
  Administrator

  Seksi i hershëm dhe i vonshëm shkaktojnë çrregullime funksionale

  Post by milan4ever on Tue Apr 14, 2009 2:20 am


  Një studim i ri ka zbuluar se fillimi i hershëm ose i vonshëm seksual është i lidhur me probleme në funksionimin seksual.

  Gjatë studimeve hulumtuesit kanë ekzaminuar pasojat e të rriturve me fillimin e hershëm ose të vonshëm seksual. Ata kanë krahasuar individët të cilët përvojat e para seksuale i kanë pasur pas martesës, me individët të cilët përvojat e para i kanë pasur para martesës.

  Ata që kanë pasur seks të hershëm kanë qenë më të prirë të kenë më shumë partnerë dhe në mes tyre edhe më shumë partnerë të rrezikuar me sëmundje të ndryshme, përfshirë edhe infeksionet seksualisht të transmetuara.

  Edhe personat që kanë filluar jetën seksuale vonë, kanë qenë të shoqëruar me probleme në funksionimin seksual, krahasuar me personat të cilat kanë filluar jetën seksuale në moshë normale.
  DeFFo
  DeFFo
  Moderator
  Moderator

  Re: Seksi i hershëm dhe i vonshëm shkaktojnë çrregullime funksionale

  Post by DeFFo on Tue Apr 14, 2009 12:13 pm

  FLm per ket Post

   Current date/time is Thu Feb 21, 2019 4:51 pm