Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever

Programe Në Gjuhën Shqipe 14t6gw1
Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin

Programe Në Gjuhën Shqipe Acer_Aspire_5610_Notebook_1
Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin

Programe Në Gjuhën Shqipe Ss_encarta_premium_home
Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

  Programe Në Gjuhën Shqipe

  Diar
  Diar
  Moderator
  Moderator

  Programe Në Gjuhën Shqipe Empty Programe Në Gjuhën Shqipe

  Post by Diar on Mon Mar 30, 2009 12:31 pm

  7-Zip - program për ngjeshjen dhe paketimin e skedarëve (i ngjashëm me winzip dhe winrar).
  http://www.7-zip.org/

  Aida 32 - program që tregon informacion për pjesët e kompjuterit (hardueret)
  http://files.filefront.com/aida32ee+.../fileinfo.html

  AlbTVRadio
  http://www.AlbTVRadio.com

  Alfa - program për menaxhimin financiar
  http://www.imb.com.al/

  ALZIP - program për ngjeshjen dhe paketimin e skedarëve (i ngjashëm me winzip dhe winrar).
  http://www.altools.net/

  Andromeda - skript për krijimin e një faqeje që transmeton muzikë
  http://www.turnstyle.com/andromeda/home.asp

  Antamedia Internet Caffe - program për menaxhimin e internet-kafeneve
  http://www.antamedia.com/caffe/

  AS 2.0 - program për drejtshkrimin e gjuhës shqipe
  http://www.gjuha-shqipe.com
  http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=45103

  Bilanc 2007 - program financiar
  http://www.bilanc.com


  BlindWrite - program që të lejon të kopjosh CD/DVD të mbrojtur
  http://www.vso-software.fr/download.php

  BSCW - program për bashkëpunimin e një grup njerëzish në internet
  http://bscw.fit.fraunhofer.de/index.html

  CCleaner - program për pastrimin e skedarëve të përkohshëm

  http://www.ccleaner.com/

  CleanCenter - program për pastrimin e skedarëve të përkohshëm
  http://www.cleancenter.net/

  Crazy Browser - shfletues interneti
  http://www.crazybrowser.com/index.htm

  DC++ - program P2P për shkarkimin e skedarëve (si Kazaa, eDonkey, limewire, etj).
  http://www.forumishqiptar.com/showpo...4&postcount=30

  Drupal - program për menaxhimin e faqeve të internetit
  http://drupal.org/

  eMule - program për të ndarë skedarët me përdorues të tjerë të Internetit
  http://www.emule-project.net/

  FantaMorph- program që shkrin dy fotografi në një animacion
  http://www.fantamorph.com/overview.htm

  FESh - Fjalori elektronik shpjegues i gjuhës shqipe
  http://www.gjuha-shqipe.com

  FTI - Fjalor i termave të informatikës
  http://www.gjuha-shqipe.com

  Financa - program për menaxhimin financiar
  http://www.imb.com.al/

  Fjalor Angisht<->Shqip nga Lingvosoft
  http://www.lingvosoft.com/Windows-Di...lbanian-items/

  Fjalor i Integruar 5-Gjuhësh - Fjalor Shqip-Anglisht-Frëngjisht-Gjermanisht-Italisht
  http://www.intein-nt.com/

  Free Download Manager - program për menaxhimin dhe përshpejtimin e shkarkimeve
  http://www.freedownloadmanager.org/index.htm

  Free Picture Finder - program për të gjetur imazhe/fotografi në internet
  http://www.fatesoft.com/picture/index.htm

  GetRight - program për të shkarkuar dhe për të menaxhuar skedat
  http://getright.com/

  gFTP - program për transferimin e skedarëve për sistemet *nix
  http://gftp.seul.org/

  Glary Utilities - program për mirëmbajtjen dhe pastrimin e kompjuterit
  http://www.glaryutilities.com/

  IE7Pro - program shtesë për të lehtësuar përdorimin e Internet Explorer 7
  http://ie7pro.com/

  ImgBurn - program për të lexuar dhe për të shkruar CD/DVD, edhe imazhet e tyre
  http://www.imgburn.com/

  Inno Setup - program profesional për të krijuar procesin e instalimit e aplikimeve
  http://www.jrsoftware.org/isinfo.php
  http://www.jrsoftware.org/files/istrans/

  IsoBuster - Program për kopjimin e dokumentave nga CD/DVD
  http://www.smart-projects.net/recove...lldownload.htm

  Internet Download Accelerator - program për menaxhimin dhe përshpejtimin e shkarkimeve
  http://www.westbyte.com/ida/

  Kulla e Shqipes - program për përvetësimin dhe studimin e thellë të gjuhës shqipe
  http://www.gjuha-shqipe.com

  LimeWire - program për të ndarë skedarët me përdorues të tjerë të Internetit
  http://www.limewire.com/

  Loja Murlan - lojë e njohur me letra që luhet edhe me Jokerat
  http://www.intein-nt.com/

  Loja Pesëkatësh - loja e njohur me letra, 5-katësh
  http://www.forumishqiptar.com/showth...t=28226&page=1

  Loja Xhol - lojë me letra
  http://www.intein-nt.com/

  Microweb Orari - program për krijimin e orareve shkollore
  http://www.microwebi.com/start.php?s...n=true&show=ok

  MicrowebPro - bllok adresash dhe shënimesh
  http://www.microwebi.com/start.php?s...n=true&show=ok

  Microweb RSS - program për leximin e lajmeve në formatin RSS
  http://www.microwebi.com/start.php?s...n=true&show=ok

  MiniBB - skript për faqe forumi
  http://www.minibb.net/download.html

  Mozilla Firefox - shfletues interneti i ngjashëm me Internet Explorer
  http://www.mozilla-europe.org/sq/products/
  Fjalor drejtshkimor (spell-check) për gjuhën shqipe - shtesë për Firefox dhe Thunderbird
  http://www.shkenca.org/content/view/69/37/
  Mozila Thunderbird - program për leximin e postës elektronike (email) i ngjashëm me Outlook Express
  http://www.mozilla-europe.org/sq/products/

  MSN Webcam Recorder - Program për të regjistruar videot e MSN
  http://ml20rc.msnfanatic.com/index.html

  Music Express - program për organizimin e albumeve me muzike
  http://www.wizetech.com/mex/index.shtml

  Net Transport - program për të shkarkuar dhe për të menaxhuar skedat
  http://www.net-xfer.com/default.htm

  Numerial - program që konverton numrat midis bazave 2, 8, 10, 16, etj.
  http://www.forumishqiptar.com/showth...72#post1757472
  http://www.xyntec.com/

  Office 2003 Shqip - ndërfaqe shqip për programet Office
  http://www.microsoft.com/downloads/B...3-9FF96F68E491

  Orari - program për krijimin e orareve shkollore
  http://www.forumishqiptar.com/showth...8&postcount=66

  Orbit Downloader - program për të shkarkuar dhe për të menaxhuar skedat
  http://www.orbitdownloader.com/

  Open Office - i ngjashëm me Office të Microsoft-it por është falas; punon në Windows, Linux, Mac
  http://sq.openoffice.org/
  http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=51590

  PHProjekt - program për bashkëpunimin e një grup njerëzish në internet
  http://www.phprojekt.com/

  Prishtina FTP - klient për hapjen e adresave FTP
  http://tucows.menanet.net/preview/248077.html

  QSetup Installer - program për krijimin e paketave të instalimit
  http://www.pantaray.com/qsetup.html

  Quintessential Player - program për të dëgjuar këngët, i ngjashëm me winamp
  http://www.quinnware.com/list_plugins.php?plugin=130

  Radiator - program për regjistrimin e zërit nga TV/Radio kartat
  http://flesko.cz/radiator.htm

  Rainlendar - program kalendar për takime, shënime
  http://www.rainlendar.net/cms/index....load&Itemid=30

  Recuva - program per të rikthyer skedat e fshira
  http://www.recuva.com/

  Registry Shower - program për të mirëmbajtur regjistrin e kompjuterit, me disa procese të tjera të avancuara
  http://www.registryshower.com/index.html

  Restorant - program për menaxhimin e restoranteve
  http://www.forumishqiptar.com/showth...8&postcount=66

  Revo Uninstaller - program për të çinstaluar aplikimet në kompjuter, bashkë me disa funksione të tjera shtesë
  http://www.revouninstaller.com/

  Setup Factory - program për krijimin e paketave të instalimit
  http://www.indigorose.com/suf/

  SPR POS - program për menaxhimin e restoranteve
  http://www.sprpos.com/

  Spybot Search & Destroy - program për të kontrolluar dhe për të mbrojtur kompjuterin nga spinuesit dhe keqbërësit e ndryshëm kompjuterik
  http://safer-networking.org/en/index.html

  Shareaza - program për të ndarë skedarët me përdorues të tjerë të Internetit
  http://shareaza.sourceforge.net/

  The KMPlayer - program profesional për të luajtur pothuajse çdolloj mediaje (muzike, video, figure etj.), me shumë funksione të avancuara
  http://www.kmplayer.com/forums/index.php

  Unlocker - program që të lejon të fshish skedarët kur nuk të lejon windows-i
  http://ccollomb.free.fr/unlocker/

  uTorrent - klient për shkarkime të skedarëve torrent
  http://www.utorrent.com

  Winamp - një nga programet më të njohur për dëgjimin e këngëve, i ngjashëm me Windows Media Player dhe Real Player
  http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=145726

  Windows XP Shqip - ndërfaqe shqip për Windows XP
  http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=sq
  http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=51147

  Windows Vista Shqip - ndërfaqe shqip për Windows Vista
  http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=sq
  http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=90843

  WinPatrol - program për pastrimin e kompjuterit nga reklamat
  http://www.winpatrol.com/download.html

  WinRAR - program për ngjeshjen dhe paketimin e skedarëve (i ngjashëm me winzip).
  http://www.win-rar.com/download.html

  Zina - skript për krijimin e një faqeje që transmeton muzikë; i ngjashëm me andromeda
  http://www.pancake.org/zina/index.html
  Mr.Landy ™️ i/e shkëputur Përgjigju duke Cituar

  If you like my post please click THANKS


  _________________
  Programe Në Gjuhën Shqipe Moderator

   Current date/time is Mon Jun 17, 2019 7:44 am