Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever


Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin


Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin


Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

  Të dashurit e Allahut!

  Share
  avatar
  milan4ever
  Administrator
  Administrator

  Të dashurit e Allahut!

  Post by milan4ever on Fri Mar 27, 2009 2:07 am

  Të dashurit e Allahut

  Vëlla i nderuar:
  Nëse dëshiron të jesh prej të dashurëve të Allahut,atëherë gjeje veten në këto grupe të njerëzve që ka përmend Allahu në Kur’an e që i do ata, e ato grupe janë:

  1.Bëmirësit:Allahu në Kur’an thotë:

  “Dhe jepni për në rrugë të All-llahut e mos e hidhni veten në rrezik dhe bëni mirë, se me të vërtetë All-llahu i do bamirësit.” (El-Bekare, 195)

  “Të cilët japin kur janë shlirë edhe kur janë në vështirësi dhe që e frenojnë mllefin, që ua falin (të keqen) njerëzve, e All-llahu i do bamirësit.”(Ali Imran,134)

  2.Penduesit: Allahu në Kur’an thotë.

  “Allahu i do ata që pendohen.” (El-Bekare, 222)

  3.Të Pastërtit: Allahu në Kur’an thotë:

  “Allahu i do ata që pendohen dhe ata që ruhen prej punëve të ndyta e të neveritshme.” (El-Bekare, 222)

  “Aty ka burra që dëshirojnë të pastrohen mirë, e Allahu i do të pastërtit.” (Teube, 108)

  4.Të Devotëshmit: Allahu në Kur’an thotë:

  “Po kush e përmbush amanetin e vet (është besnik) dhe ruhet nga mëkatet, s’ka dyshim, Allahu i do ata që ruhen.” (Ali Imran, 76)

  5.Durimtarët: Allahu në Kur’an thotë:

  “Ata nnuk u dobësuan dhe as nuk u përulën. Allahu i do durimtarët.” (Ali Imran, 146)

  6.Të Mbështeturit: Allahu në Kur’an thotë:

  “E kur të vendosësh, atëherë mbështetu në Allahun, se Allahu i do ata që mbështeten.” (Ali Imran, 159)

  7.Të Drejtit: Allahu në Kur’an thotë:

  “Po nëse gjykon mes tyre, gjyko drejtë; Allahu i do të drejtit.” (El Maide, 42)

  8.Të Sinqertit në Luftë: Allahu në Kur’an thotë:

  “Allahu i do ata që luftojnë në rrugën e Tij, të rreshtuar si të jenë ndërtesë e fortifikuar.” (Saff, 4)

   Current date/time is Thu Jun 21, 2018 5:50 pm