Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever


Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin


Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin


Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

  Duatë kur të zgjohemi nga gjymi!

  Share
  avatar
  milan4ever
  Administrator
  Administrator

  Duatë kur të zgjohemi nga gjymi!

  Post by milan4ever on Fri Mar 27, 2009 2:05 am

  Duatë kur të zgjohemi nga gjumi

  . DUATË KUR TË ZGJOHEMI NGA GJUMI

  Dua e përditshmërisë pejgamberike…

  Duate kur te zgjohemi nga gjumi

  Duatë

  1. DUATË KUR TË ZGJOHEMI NGA GJUM

  El-hamdu lil-láhil-ledhí ahjáná ba’de má emátená ve ilejhin-nushúr.


  (Falënderimi i qoftë All-llahut, i Cili na ringjalli pasi që na bëri të vdekur

  dhe te Ai është tubimi) (Buhariu dhe Muslimi).


  Lá ilahe il-lAll-llahu vahdehu la sheríke leh, lehul-mulku ve

  lehul-hamdu ve huve alá kul-li shejin kadír. Subhán-All-llah velhamdu

  lil-lah ve lá iláhe il-laAll-llah vAll-llahu Ekber ve lá havle ve

  lá kuvvete il-lá bil-láhil Alijjil Adhím. Rabbigfir lí.


  (S’ka të adhuruar tjetër përveç All-llahut Një dhe i pashoq, Atij i takon

  Sundimi dhe Lavdërimi dhe Ai është i Plotfuqishëm mbi çdo send. I Madhëruar

  qoftë All-llahu, Falënderimi i takon All-llahut, s’ka të adhuruar tjetër përveç Allllahut,

  All-llahu është më i Madhi, s’ka ndryshim e as fuqi pa ndihmën e All-llahut

  të Lartmadhëruar, pastaj lutet dhe thotë: “O Zoti im, më fal”)

  El-hamdu lil-láhil-ledhí á’fání fí xhesedí ve redde alejje rúhí ve

  edhine lí bi dhikrihi.

  (Falënderimi i qoftë All-llahut i cili ma mbrojti trupin tim, ma ktheu

  shpirtin tim dhe ma mundësoi që ta përmendi Atë) (Tirmidhiu)

   Current date/time is Thu Jun 21, 2018 5:52 pm