Atyre që u flijuan për këtë vend!

Prej sot mund te na gjeni ne www.Peqani.com. Me respekt Admin

Atyre që u flijuan për këtë vend!

WWW.FSH-PEQAN.TK
Prej 14 Prillit webfaqja jonë me domain të ri!

Tue Apr 14, 2009 1:18 am by milan4ever


Webfaqja jon e cila deri me tash ka qenë me domain free(www.fsh-peqan.tk)prej te Martes me daten 14 prill webfaqja jonë do te bëhet me domain zyrtar i cili do te jetë www.peqani.com. Pas një pune te palodhshme ne arritem te realizojm kete objektiv. Ju uroj …

[ Full reading ]
Kompjuterët netbook shënojnë rritje të madhe të shitjes

Mon Apr 13, 2009 2:43 pm by Admin


Sot të gjithë e kanë të qartë se laptopët netbook nuk janë vetëm një lloj mode e momentit. Një hulumtim i kryer nga kompania NPD u parasheh të ardhme edhe më të suksesshme për ta.

Laptopët e lirë miniatural gjatë …

[ Full reading ]
Microsoft shuan enciklopedinë Encarta

Mon Apr 13, 2009 2:48 pm by Admin


Një shënim i qetë rrëshqiti ngadalë në ueb faqen e MSN Encarta, që thjeshtë shkronjë pas shkronje tregonte për vdekjen e enciklopedisë së Microsoft.
Në lajmërimin e paraqitur, u bë e ditur se Microsoft po …

[ Full reading ]

    Ndize Pc për 10 Sekonda

    Share
    milan4ever
    milan4ever
    Administrator
    Administrator

    Ndize Pc për 10 Sekonda

    Post by milan4ever on Thu Mar 26, 2009 6:52 pm

    Click ne start button -----> pastaj shko Run -----> dhe shtype Regedit -----> preke enter

    Kjo do ta hap nje "Registery Editor"

    Tash shikon per "key":
    HKEY_LOCAL_MECHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\ContentIndex

    Tani e gjen nje key qe quhet "Startup Delay" -----> kliko dy her ne te

    Where its Base, kliko Decimal -- esht Default Value eshte 4800000,
    Ndryshoje ne: 40000

    Tani mbylle Registry Editor dhe ristatroje kompjuterin

      Current date/time is Thu Feb 21, 2019 4:56 pm